OM OS

OM OS

Center for Meditation og Livskunst er grundlagt af psykologerne Gull-Maja la Cour og Jacob Piet.

Vi har gennem vores liv været dybt engageret i forskellige former for meditativ praksis. Både personligt og fagligt har vi dedikeret vores tid og energi til at fordybe og formidle meditation, mindfulness og yoga.

Psykolog, certificeret yogalærer og uddannet underviser i mindfulness og meditation.
Hun har specialiseret sig i sammenhængen mellem indre og ydre bæredygtighed og arbejder med, hvorledes meditative teknikker og indre eksistentiel omstilling kan medvirke til at skabe en bæredygtig fremtid, hvor både vores fysiske og psykiske livsgrundlag er i balance. Gull-Maja la Cour har haft en daglig meditationspraksis i mere end 10 år og tager hvert år i længerevarende retreats. Hun er gæsteunderviser på Vækstcenteret og modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.

Psykolog, ph.d. i mindfulness og certificeret i at varetage undervisning og uddannelse i Mindfulness baseret stress reduktion (MBSR) gennem omfattende træning og supervision af Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli. Han er uddannet i mindfulnessbaseret kognitiv terapi (MBKT) hos blandt andre Mark Williams. Piet har været ansat ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet, siden 2013. Han har haft en daglig meditationspraksis i mere end 20 år og tager hvert år i længerevarende retreats. Jacob Piet er fast underviser på Vækstcenteret og modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.