OM OS

OM OS

Center for Meditation & Livskunst er grundlagt af psykologparret Gull-Maja la Cour og Jacob Piet.

Vi har gennem vores liv været dybt engageret i forskellige former for meditativ praksis. Både personligt og fagligt har vi dedikeret vores tid og energi til at fordybe og formidle meditation, mindfulness og yoga.

Psykolog, certificeret yogalærer, uddannet underviser i meditation samt MBSR-lærer (Mindfulness baseret stress reduktion) fra Aarhus Universitet. Hun har specialiseret sig i sammenhængen mellem indre og ydre bæredygtighed og arbejder med, hvorledes meditative teknikker og indre eksistentiel omstilling kan medvirke til at skabe en bæredygtig fremtid. Gull-Maja la Cour har haft en daglig meditationspraksis i mere end 14 år og tager hvert år i længerevarende retreats. Hun er gæsteunderviser på Vækstcenteret og modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.

Psykolog, ph.d. i mindfulness og certificeret i at varetage undervisning og uddannelse i Mindfulness baseret stress reduktion (MBSR) gennem omfattende træning og supervision af Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli. Han er uddannet i mindfulnessbaseret kognitiv terapi (MBKT) hos blandt andre Mark Williams. Piet har været ansat ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet, siden 2013. Han har haft en daglig meditationspraksis i mere end 20 år og tager hvert år i længerevarende retreats. Jacob Piet er fast underviser på Vækstcenteret og modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.